پلاستیک به کار رفته در بدنه آنها ،از نوع نامرغوب و بازیافتی است و به جای استفاده از کربن مناسب در فیلترهای کربنی، از زغال سنگ استفاده شده است که حاوی فلزات سنگین می باشند. در دستگاههای تقلبی تصفیه آب بجای استفاده از پلاستیک گرید خوراکی از پلاستیک معمولی استفاده میشود که حتی باعث آزادسازی مواد شیمایی مضر در آب میشود. در سیستمهای تهویه مطبوع از نوع رطوبت زدایی، آب پسماند به عنوان یک محصول نا خواسته در اثر کارکرد سیستمهای خنککننده هوا و متراکم کننده هوا تولیدمی شود، مانند یک تولیدکننده آب از هوا. اما نوع مخزن دار آن به این صورت است که پس از تمام شدن آب داخل مخزن میبایست آن را پر کنید. لازم به ذکر است که حجم مخزن آب هیچ ارتباطی با توانایی دستگاه ندارد. این مواد آهکی سفید در نتیجه رسوب کربنات های کلسیم و منیزیم و دیگر نمک ها است. قسمت عمده سختی موجود درون آب در آب های و به وسیله کلسیم و منیزیم ایجاد می شوند. این آب باید فاقد کلراید و مواد افزودنی باشد، که این باعث جلوگیری از استفاده کلر به عنوان یک عامل کنترل میکروبی میشود.
دستگاه تصفیه آب خانگی
از شیرهای سلنوئیدی می توان در گستره وسیعی از کاربردهای صنعتی، مانند کنترل عمومی، کالیبراسیون و تست های استاندارد، سیستم های کنترل نیروگاه های آزمایشی، سیستم های کنترل فرآیند و تجهیزات اصلی کارخانه های مختلف استفاده نمود. بهره مندی از قطعات و فیلترهای مرغوب و باکیفیت باعث عملکرد بسیار خوب و همچنین طول عمر بالای محصولات سافت واتر در ایران گردیده است. حتی پس از تصفیه آب در تصفیه خانه های شهری نیترات از بین نرفته و حتماً برای حذف آن از آب مصرفی، به دستگاه تصفیه آب مجهز به فیلترهای پیشرفته نیاز است. امروزه آلایندههای موجود در آب شهری و سیستم آبرسانی افزایش پیدا کرده و یا در برخی از مناطق شهری آب لوله کشی دارای طعم و بوی نامطلوبی است که میتواند دلایل مختلفی داشته باشد، از جمله عدم توانایی حذف کامل آلایندهها توسط تصفیه خانههای صنعتی و اضافه شدن آلایندههای جدید به آب درون لوله های فرسوده انتقال آب شهری. • فیلتر کربن اکتیو و کربن گرانول: این فیلتر میتواند ذرات معلق در آب (تا کوچکی 5 میکرون)، مواد آلی و کلر را حذف نماید. • نیترات بعنوان یکی از خطرناک ترین آلاینده های آب شناخته شده است. توجه به حجم یا ظرفیت گنجایش مخزن آب دستگاه تصفیه آب خانگی یکی از پارامترهای مهم در انتخاب دستگاه مورد نیاز است که باید متناسب با میزان مصرف آب روزانه خانوار باشد. Th is was gen erated with G SA Content Gen erat or Demoversion.
دستگاههای تصفیه آب مختلف با توجه به مراحل تصفیه، برند، کیفیت و ظرفیت دارای قیمتهای متفاوتی هستند، پس از جستجو و بررسی دقیق و یافتن محصول مورد نیاز خود میتوانید اقدام به خرید نمایید زیرا کلیه دستگاههای تصفیه آب ارائه شده در مجموعه دماتجهیز دارای قیمت مناسب بوده و تخفیفهای مورد نظر مصرف کنندگان در این قیمتها لحاظ گردیده است. دقت کنید که هیچ یک از مراحل تصفیه آب نباید چیزی به آب اضافه کنند بلکه کلیه مراحل تصفیه آب میبایست مانند یک صافی، مواد و ناخالصیهای موجود را از آب جدا کنند. توجه: جوشاندن آب به هیچ عنوان ناخالصی ها و آلودگی ها را از بین نمیبرد بلکه مقدار نیترات و برخی املاح، بر اثر جوشاندن آب افزایش یافته و درصد ابتلا به بیماری را چند برابر میکند. در تصفیه خانه ها و تلمبه خانه های آب شهری به منظور نابودی باکتری ها، کلر به آب افزوده میشود. تصفیه آسا برای این منظور هم خدمات ارزنده ای ارائه نموده که زمان تعویض فیلتر تصفیه آب به شما اطلاع رسانی شده و در اسرع وقت تکنسین های فنی شرکت، دستگاه شما را سرویس مینمایند. اما برند سازنده و مرکز خرید معتبر آن از پارامتر های مهم در انتخاب دستگاه تصفیه آب خانگی هستند که حتماً باید در نظر گرفته شوند.
کل وسایل تصفیه آب
برای خرید دستگاه تصفیه آب نیز همانند بسیاری دیگر از لوازمی که برای منزل یا محل کار خود تهیه میکنید دقت و بررسی نمائید. در سایت مجموعه تخصصی دماتجهیز، اطلاعات فنی دهها مدل از انواع دستگاه تصفیه آب خانگی، از برندهای معتبر با گارانتی اصلی، جهت برخورداری شما عزیزان از حس خوب خرید بهینه و هوشمند ارائه گردیده است. مکانیزم دیگری که برای دستگاه تصفیه آب مورد استفاده قرار میگیرد روش نانوفیلتراسیون است، در این روش همانطور که مشخص است از فیلترهای نانو برای جذب آلایندهها بهره گرفته میشود، می توان گفت طرز کار آن مشابه الترافیلتراسیون بوده و تنها ابعاد و نوع فیلترها متفاوت هستند. تولید و عرضه میشوند که هر کدام ویژگیها و خصوصیات خاصی دارند، همچنین نکات بسیار مهمی وجود دارد که برای تهیه یک دستگاه تصفیه آب باید آنها را بدانید، از این رو در ادامه نکات کاربردی و مفیدی در رابطه با انواع دستگاه تصفیه آب، نوع عملکرد، ویژگیها، قیمت و نحوه انتخاب و خرید آن را شرح میدهیم. طبق گزارشهای سازمان جهانی بهداشت در سال ۲۰۳۰ از هر ۳ نفر یک نفر دسترسی به آب آشامیدنی ایمن نخواهد داشت. در شبکه لوله کشی آب شهری معمولاً لوله های قدیمی و زنگ زده وجود دارد که هنگام عبور آب از این لوله ها، ذراتی به آن اضافه میشود و باعث ناخالصی آب مصرفی میگردد.